Leasen

Per 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de ‘fiets van de zaak’ veranderd. Het wordt voor werkgevers makkelijker om hun werknemers te laten profiteren van een nieuwe fiets.

De hoge aanschafwaarde van een ebike is voor veel mensen een drempel. De leasefiets neemt deze drempel weg.

Wist u dat een leasefiets 25% tot 80% goedkoper is dan kopen. De prijs van de fiets wordt namelijk ingehouden op uw brutoloon. Het exacte voordeel is afhankelijk van een eventuele bijdrage van uw werkgever. Zo kunt u al een ebike rijden voor een vast maandbedrag en dat is inclusief service, diefstalverzekering en onderhoud.

Wij werken samen met de o.a. de volgende leasemaatschappijen: Lease a bike, Frieslandlease, ANWB fietslease, Bovaglease.

De fiets, en dan met name de ebike, is steeds vaker een serieus alternatief voor auto en openbaar vervoer. Met een ebike staat u niet in de file en zijn parkeerproblemen verleden tijd. Als de werkgever een fiets ter beschikking stelt, betaalt de werknemer 7% bijtelling en kan de fiets zowel zakelijk als priv√© worden gebruikt zonder ingewikkelde administratie. Dit houdt in dat u 7% van de waarde van de leasefiets bij uw inkomen optelt. Daarover betaalt ubelasting volgens de belastingschijf waarin uw inkomen valt.

Voordelen voor de werkgever:

  • vitale en fittere werknemers;
  • mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • besparing op auto-en parkeerkosten;
  • draagt bij aan de klimaatdoelstellingen.

Bereken hier hoeveel je kunt besparen via de calculator van Lease a Bike

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

We staan je graag te woord. Dus schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag:
8.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur

Zaterdag:
8.30 – 12.30 uur | 13.00 – 16.00 uur

Contactgegevens

Brink Bikes
Burg. van Engelenweg 159
8271 AP IJsselmuiden

DIEFSTAL VERZEKERING

Een diefstalverzekering voor uw fiets kunt u eenvoudig in onze winkel afsluiten. Wij werken met de verzekeringen van de ANWB . In geval van diefstal of schade neemt u contact op met ons en wij handelen het af met de verzekeraar.

Copyright © Brink Bikes