Sleutelservice

Tijdens onze openingstijden kunt u bij ons terecht om een kopie van uw sleutel te laten maken. Of het nu gaat om huissleutels, schuursleutels, fietssleutels, hangslotsleutels, autosleutels, caravansleutels, kastsleutels… Wij maken reservesleutels terwijl u wacht of onze showroom bekijkt.

AUTOSLEUTELS

Sleutel zonder transponder:
Auto’s van voor 1995 hebben geen transponder. Wij kunnen deze autosleutels zonder problemen kopiëren, mits voorradig. Het namaken van de autosleutel is in de meeste gevallen klaar binnen 10 – 15 minuten.

Sleutel met transponder:
Een transponder sleutel is een sleutel waarin een chip zit. Deze chip geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart. Als alles goed is gekopieerd, komen de codes van de sleutel en de auto overeen en kunt u de auto starten. Wij beschikken over de apparatuur om deze chip in te lezen. Voor het kopiëren van de transponder hebben we in sommige gevallen de auto nodig om de transponder uit te lezen.

Wilt u een autosleutel met afstandsbediening? Deze kunnen wij helaas niet bijmaken.

FIETSSLEUTELS

Uw fietssleutel kwijt of heeft u een extra sleutel nodig? Kom langs in onze winkel met uw reservesleutel wij maken deze bij terwijl u wacht.

Fietssleutel (verzekerde fiets):
Is uw fiets via ons verzekerd tegen diefstal en bent u een sleutel kwijt? Geef dit dan door aan ons. Wij bestellen een kopiesleutel en geven dit door aan de verzekeraar. Bij diefstal van je fiets moet je namelijk altijd twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. Anders is de fiets niet verzekerd!

CERTIFICAAT SLEUTELS

Cilindersloten met certificaat zijn cilindersloten waarbij sleutels beschermd zijn. Sleutels kunnen alleen op vertoon van het certificaat bijgemaakt worden. Als u het certificaat meeneemt dan kunnen wij deze sleutel voor u bijbestellen.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

We staan je graag te woord. Dus schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag:
8.00 – 12.30 uur | 13.00 – 17.30 uur

Zaterdag:
8.30 – 12.30 uur | 13.00 – 16.00 uur

Contactgegevens

Brink Bikes
Burg. van Engelenweg 159
8271 AP IJsselmuiden

DIEFSTAL VERZEKERING

Een diefstalverzekering voor uw fiets kunt u eenvoudig in onze winkel afsluiten. Wij werken met de verzekeringen van de ANWB . In geval van diefstal of schade neemt u contact op met ons en wij handelen het af met de verzekeraar.

Copyright © Brink Bikes